ROWNESS
roeien bij rowness

Roeien bij ROWNESS Outdoor Roeifitness.


Roeien is ook fitness

Outdoor roeien is een prachtige buitensport die een uitstekende low impact workout biedt. Bij de roeibeweging gebruik je al je spiergroepen voor een hoog calorieverbruik. En dat met een minimale belasting van je gewrichten. Roeien is dan ook wetenschappelijk aantoonbaar een van de beste workouts.
Bovendien is het een genot om in alle rust door de ongerepte natuur te glijden. Dat maakt het extra jammer dat de drempel om te gaan roeien soms groot is. Rowness neemt die drempel weg!

Voor iedereen

Roeien bij een traditionele vereniging is een tijdrovende sport, in smalle boten die vooral gebruikt worden voor wedstrijden in één rechte lijn op vlak water.
Rowness is gericht op jouw individuele prestatie. Er wordt gevaren in een wendbare stabiele boot die ontworpen is voor groot water. Iedereen kan er mee overweg. Wanneer je over geen enkele roei ervaring beschikt is het verstandig om eerst een roei introductie te nemen. Rowness maakt hiermee roeien voor iedereen bereikbaar.

De Boten

Rowness is dealer en importeur van Whitehall Rowing & Sail. Deze Canadese werf bouwt makkelijk te hanteren roeiboten in een hoge kwaliteit. Rownes maakt gebruik van de Solo en Tango, beide geschikt voor groot water, onzinkbaar en stabiel. Kijk op de site van Whitehall voor meer informatie.

Alle vrijheid

Bij een traditionele roeivereniging ben je gebonden aan regels en tijden. Voor Rowness geldt dit niet, met een urenbundel bepaal je zelf je tijden en tempo. Zonder zorgen over materiaal of het onderhoud ervan.
7 dagen per week, van zonsopgang tot zonsondergang kun je on-line reserveren voor een uur of meer Rowness Outdoor Roeifitness op het Gooimeer of aangrenzende Eemmeer.

Heb je een vraag?

Vul het formulier inof bel/WhatsApp naar06 138 736 79


This is a modal.

Reveal makes these very easy to summon and dismiss. The close button is simply an anchor with a unicode character icon and a class of close-reveal-modal. Clicking anywhere outside the modal will also dismiss it.

Finally, if your modal summons another Reveal modal, the plugin will handle that for you gracefully.

×