>

ROWNESS
De voordelen van rowness

De voordelen van ROWNESS Outdoor Roeifitness.


Fitness voor iedereen

Rowness is echt een vorm van fitness voor iedereen. Belangrijkste voordelen zijn conditieverbetering, gewicht reductie, avontuur en de stimulerende, stress verlagende werking van de natuur. Ook voor ervaren sporters, want het is de enige buitensport die alle belangrijke spiergroepen versterkt en zo helpt krachten te ontwikkelen die je voorheen niet had.

Veilig en stabiel

Rowness gebruikt onzinkbare roeiboten die het outdoor roeien ook toegankelijk maken voor mensen die langere tijd niet geroeid of gesport hebben en dat graag weer willen doen in de vrije natuur. Dat geld zeker voor ouderen of anderen die door verminderde conditie of fysieke trauma’s beperkt zijn in hun beweging.

Fysiotherapie

Voor mensen met sportblessures is roeien een manier om terug te komen op hun oude niveau. Fysiotherapeuten weten dat zelfs mensen met hardnekkige rugklachten baat kunnen hebben bij een low impact sport als roeien.

Ook recreatief

Voor de minder ambitieuze sporter is Rowness dé manier om af en toe op het water te zijn in een comfortabele roeiboot. Gewoon omdat het fijn is, in de vrije natuur, samen of alleen, of met het hele gezin!

Heb je een vraag?

Vul het formulier inof bel/WhatsApp naar06 138 736 79


This is a modal.

Reveal makes these very easy to summon and dismiss. The close button is simply an anchor with a unicode character icon and a class of close-reveal-modal. Clicking anywhere outside the modal will also dismiss it.

Finally, if your modal summons another Reveal modal, the plugin will handle that for you gracefully.

×