• Mastspoor, 1271 GL Huizen
  • 06 138 736 79
  • Ma. - Zo. van zonsopgang tot zonsondergang

ROWNESS
roeien bij rowness

Roeien bij ROWNESS Outdoor Roeifitness.


Roeien is ook fitness

Outdoor roeien is een prachtige buitensport die een uitstekende low impact workout biedt. Bij de roeibeweging gebruik je al je spiergroepen voor een hoog calorieverbruik. En dat met een minimale belasting van je gewrichten. Roeien is dan ook wetenschappelijk aantoonbaar een van de beste workouts.
Bovendien is het een genot om in alle rust door de ongerepte natuur te glijden. Dat maakt het extra jammer dat de drempel om te gaan roeien soms groot is. Rowness neemt die drempel weg!

Voor iedereen

Roeien bij een traditionele vereniging is een tijdrovende sport, in smalle boten die vooral gebruikt worden voor wedstrijden in één rechte lijn op vlak water.
Rowness is gericht op jouw individuele prestatie. Er wordt gevaren in een wendbare stabiele boot die niet terugschrikt voor een beetje golfslag. Iedereen kan er mee overweg. Wanneer je over geen enkele roeiervaring beschikt is een proefles met instructeur verplicht om veilig het water op te gaan. Rowness maakt hiermee roeien voor iedereen bereikbaar.

Roeitraining

Met Rowness leer je gaandeweg roeien, op weg geholpen door een van onze instructeurs. Voorop staat echter een workout om je lichaam in een goede conditie te houden of te brengen. Dit doel wordt met Rowness direct bereikt. Tijdens een uur roeien verbruik je zomaar 600 tot 800 calorieën. Je kunt een instructeur per uur reserveren. Deze optimaliseert je roeitechniek. Met een twee persoons bundel kun je ook je eigen instructeur inzetten.

Alle vrijheid

Bij een traditionele roeivereniging ben je gebonden aan regels en tijden. Voor Rowness geldt dit niet, met een urenbundel bepaal je zelf je tijden en tempo. Zonder zorgen over materiaal of het onderhoud ervan.
7 dagen per week, van zonsopgang tot zonsondergang kun je on-line reserveren voor een uur of meer Rowness Outdoor Roeifitness op het Gooimeer of aangrenzende Eemmeer.


GRATIS PROEFLES: Kennismaking voor 1 persoon, 1.5 uur met instructeur twv € 65.-

Bij afname van een 20 uur bundel worden de kosten van de proefles in mindering gebracht. Een proefles is verplicht wanneer je nog nooit hebt geroeid.This is a modal.

Reveal makes these very easy to summon and dismiss. The close button is simply an anchor with a unicode character icon and a class of close-reveal-modal. Clicking anywhere outside the modal will also dismiss it.

Finally, if your modal summons another Reveal modal, the plugin will handle that for you gracefully.

×