• Mastspoor, 1271 GL Huizen
  • 06 138 736 79
  • Ma. - Zo. van zonsopgang tot zonsondergang

ROWNESS
De voordelen van rowness

De werkwijze van ROWNESS Outdoor Roeifitness.


On-line

De Rowness website fungeert als een online clubhuis. Rowness heeft geen verplicht lidmaatschap, we zijn geen roeivereniging in de traditionele zin. Bij Rowness koop je een prepaid urenbundel op onze website of gebruik onze Facebookpagina om afspraken te maken met andere leden voor een gezamenlijke roeitraining, tochten of een onderlinge competitie. Op de website kun je ook trainingen met een roeicoach boeken.

Urenbundel

Als je nog nooit hebt geroeid willen we dat je eerst een proefles neemt, we vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt in de boot en op het water. Je krijgt les van een Rowness basiscoach die je de beginselen van het roeien bijbrengt. Heb je al vaker geroeid dan kan je gelijk een urenbundel inkopen en op elk moment een boot reserveren voor je roeitraining, of een boot reserveren met je eigen roeicoach voor verdere training en instructie.

Het water op

Als je bijvoorbeeld 1 uur per week wilt roeien gedurende het zomerseizoen is een 20 urenbundel voldoende. Als je regelmatig een tochtje wilt maken past een 50 urenbundel misschien beter bij jou. Na online reservering meld je je op de afgesproken tijd op de locatie. Daar log je in met je lidnummer en het systeem geeft automatisch de gereserveerde boot vrij. Het te water laten is heel gemakkelijk en duurt maar een paar minuten. Voor je het weet glijd je al over het water!

Ieder moment

De boten zijn beschikbaar van zonsopgang tot zonsondergang, zeven dagen per week.
Na de roeitraining plaats je de boot weer op de steiger, je meld je af en de boot is weer beschikbaar voor de volgende roeier.
Roeien bij Rowness kan - net als joggen - het hele jaar door, behalve in extreme weersomstandigheden.


GRATIS PROEFLES: Kennismaking voor 1 persoon, 1.5 uur met instructeur twv € 65.-

Bij afname van een 20 uur bundel worden de kosten van de proefles in mindering gebracht. Een proefles is verplicht wanneer je nog nooit hebt geroeid.This is a modal.

Reveal makes these very easy to summon and dismiss. The close button is simply an anchor with a unicode character icon and a class of close-reveal-modal. Clicking anywhere outside the modal will also dismiss it.

Finally, if your modal summons another Reveal modal, the plugin will handle that for you gracefully.

×