• Mastspoor, 1271 GL Huizen
  • 06 138 736 79
  • Ma. - Zo. van zonsopgang tot zonsondergang

ROWNESS
wat is rowness

Wat is ROWNESS Outdoor Roeifitness.


Fysiek en mentaal

Rowness maakt het voor iedereen gemakkelijk om buiten te roeien. Gewoon vrij op het water aan je fysieke en mentale conditie werken. Rowness biedt je een optimale beleving van het outdoor roeien, alleen of met een roeimaatje, een groep vrienden of collega’s.

Topsport

Misschien wil je een persoonlijke roeicoach en onder begeleiding vooral je techniek, of je conditie verbeteren. De roeicoaches van Rowness zijn meestal wedstrijdroeiers, topsporters die je helemaal kunnen begeleiden het gewenste niveau te bereiken.

Locatie

Een Rowness locatie bestaat uit een drijvende steiger aan open water, direct toegankelijk vanaf de wal. Op de steiger liggen de fraaie één- en tweepersoon roeiboten met sliding seat klaar voor gebruik.

Alle vrijheid

Rowness bied je deze persoonlijke manier van fitness, 7 dagen per week, van zonsopgang tot zonsondergang!
Vrijheid, beleving en beweging, daar gaat het om bij Rowness.


GRATIS PROEFLES: Kennismaking voor 1 persoon, 1.5 uur met instructeur twv € 65.-

Bij afname van een 20 uur bundel worden de kosten van de proefles in mindering gebracht. Een proefles is verplicht wanneer je nog nooit hebt geroeid.This is a modal.

Reveal makes these very easy to summon and dismiss. The close button is simply an anchor with a unicode character icon and a class of close-reveal-modal. Clicking anywhere outside the modal will also dismiss it.

Finally, if your modal summons another Reveal modal, the plugin will handle that for you gracefully.

×