ROWNESS
De boten van rowness

De boten van ROWNESS Outdoor Roeifitness.


Scout roeiboten

De Scout 540 van Roeiwerf Wiersma is een onzinkbare polyester roeiboot met de eigenschappen van een wedstrijdboot die speciaal ontwikkeld is voor het roeien op open water, voor iedereen, van jong tot oud.

Flexibel

De Scout 540 is in enkele minuten om te bouwen tot een 1- of 2 persoon roeiboot. In de 1 persoon configuratie kan er simpel een comfortabel stuurstoeltje geplaatst worden waardoor de boot geschikt word voor het meenemen van een passagier.

Veiligheid

De boten zijn uitgerust met een standaard safetykit. Een anker, flares, lange lijn en een waterdichte hoes voor je GSM. Voor je eigen veiligheid is het belangrijk dat je bereikbaar bent. In geval van nood schiet de haven- of reddingdienst je te hulp. Een drijfvest raden we aan.

Een eigen scout

Rowness is dealer van de Wiersma Scout 540. Overweeg je een eigen Scout aan te schaffen, meld je dan bij Roeiwerf Wiersma en boek in overleg een proefvaart bij Rowness. Handig wanneer je aan het water woont of toch liever een boot vaart die helemaal van jezelf is. Stalling op onze locatie in Huizen is ook mogelijk.


GRATIS PROEFLES: Kennismaking voor 1 persoon, 1.5 uur met instructeur twv € 65.-

Bij afname van een 20 uur bundel worden de kosten van de proefles in mindering gebracht. Een proefles is verplicht wanneer je nog nooit hebt geroeid.This is a modal.

Reveal makes these very easy to summon and dismiss. The close button is simply an anchor with a unicode character icon and a class of close-reveal-modal. Clicking anywhere outside the modal will also dismiss it.

Finally, if your modal summons another Reveal modal, the plugin will handle that for you gracefully.

×